TalliTreenit® - Uusia tuulia hevosihmisten liikunnassa!

Minulla on ilo ja kunnia lähteä vetämään ensimmäisenä ohjaajana ratsastajien fysiikkaan ja sen kehittämiseen jo vuosien ajan keskittyneiden ammattilaisten - Meri Sataman ja Mervi Pakolan kehittämää TalliTreenit® -ohjelmaa.

Meri ja Mervi ovat kehittäneet uuden tavan parantaa hevosihmisten lihaskuntoa ja liikkuvuutta yksinkertaisin ja helpoin, mutta tehokkain harjoittein. Hyvä lihaskunto ja liikkuvuus takaavat sen, että apujen käyttö on helpompaa sekä hyvä ja tasapainoinen istunta vaivattomampi löytää ja ylläpitää hevosen selässä. Tietysti muukin hevosiin liittyvä liikkuminen, kuten tallityöt, käyvät vaivattomammaksi siinä sivussa. Pienin askelin kohti suurta muutosta.

TalliTreenit on nimensä mukaan tallilla suoritettava treeni, jonka voi tehdä tallilta löytyvillä välineillä, vaikka niissä likaisissa tallikamppeissa, jotka on jo muutenkin aina päällä. Treenin voi tehdä kaverin kanssa tai yksin. Aikaakaan ei mene kuin n. puoli tuntia itse treenaamiseen.

Kysy lisätietoa ja ilmoittaudu joko yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa joulukuussa Turussa järjestettävälle Suomen ensimmäiselle kurssille. Mukaan mahtuu max. 20 henkilöä, sisältäen alkutestit, treenin ja liikkeiden ohjauksen sekä seurannan verkossa 2kk ajan + lopputestit.

Ja Hevosurheilu-lehti tekee kattavan jutun tästä ensimmäisestä uraauurtavasta treeniryhmästä, joten rohkeasti mukaan!

Etsimme myös ohjaustoiminnasta kiinnostuneita viemään lajia eteenpäin!

Ota yhteyttä, puh. 0500-787676, Regina.