Valmennukset

Tarjoan laadukkaan vaihtoehdon harrastamiselle ja oppimiselle - yksityiset tai pienryhmätunnit, loistavat hevoset ja hyvät puitteet valmentautua jopa kilparadoille asti, ilman oman hevosen hankinta- ja ylläpitokuluja sekä hevosenomistajan vastuita.

  • yksityistunnit
  • pienryhmätunnit (2-3 oppilasta)
  • HUOM! Kaikkien ratsastustuntien alkuun tulee aina erillinen 10-15min lajia tukeva alkulämmittely ennen ratsaille nousua!
  • tuntiajankohdat sopimuksen ja toiveiden mukaan
  • osaavat hevoset
  • kenttä

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hevoset

Iän ja kokemusten karttuessa olen kohdannut elämässä monenlaisia haasteita ja pyrkinyt löytämään tasapainon sekä liikunnan, ravinnon, levon että henkisen energian välille, yhdistettynä hevosten ja kilpaurheilun maailmaan. Varmaan ihan arvattavaa on, että välillä on sukelleltu syvissä vesissä ja kynnetty suossa... mutta aina sieltä on noustu ja matka on jatkunut kolhuista kasvaneena. 😀

Lue lisää Hyvinvointi

Opetuksen ideologia

Painotan opetuksessani hevosen ymmärtämistä, johdonmukaisuutta, signaalikielen hienoutta ja sallimis-ideologiaa, välttäen pakottamista ja pelkotiloja. 

Tavoitteenani on teknisen osaamisen lisäksi saavuttaa harmoninen ja luottamuksellinen suhde ratsastajan ja hevosen välille, ja mahdollistaa siten positiivinen ja mielekäs työskentely sekä aito yhteys kahden erilaisen, mutta parhaimmillaan toisiaan täydentävän luontokappaleen välillä.

Askel askeleelta suunnitelmallisesti kohti yhdessä sovittua päämäärää, unohtamatta välitavoitteita.

Suunnitelmista tavoitteisiin!

Valmennukseen sisältyy lähtötason kartoitus ja henkilökohtainen opintosuunnitelma kausittain, joten sitoutuminen toimintaan on toivottavaa.

Perusasioiden hallinnan myötä ratsastaja voi suuntautua halutessaan vielä tavoitteellisempaan lajikohtaiseen valmentautumiseen ja mahdollisesti myös kilparadoille!

Tavoitteena on saada jokaiselle oppilaalle järkevä, henkilökohtainen ja tarkoituksenmukainen opintosuunnitelma riippuen oppilaan omista tavoitteista sekä hänen mahdollisuuksistaan panostaa lajiin.

Ilman omaa hevostakin voit ratsastaa laadukkaasti ja harjoitella tavoitteellisesti, ja mikä parasta: huomattavasti pienemmin kustannuksin!

Valmennustunteja on sekä koulu- että esteratsastuksessa, mutta estevalmennuksiin osallistuminen edellyttää aina vähintään kahta koulutuntia kuukaudessa.