Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hevoset

Iän ja kokemusten karttuessa olen kohdannut elämässä monenlaisia haasteita ja pyrkinyt löytämään tasapainon sekä liikunnan, ravinnon, levon että henkisen energian välille, yhdistettynä hevosten ja kilpaurheilun maailmaan. Varmaan ihan arvattavaa on, että välillä on sukelleltu syvissä vesissä ja kynnetty suossa... mutta aina sieltä on noustu ja matka on jatkunut kolhuista kasvaneena. 😀

Varsinaisesti suunta ammattilaisuuteen terveys- ja hyvinvointialalla on kypsynyt vuosien varrella, ja siksi tutkintoperusteinen kouluttautuminen alalle alkoi vasta näin aikuisiällä, mutta olen löytänyt polkuni ja mitä enemmän tietoa ja osaamista kertyy, sitä innokkaammin haluaa oppia lisää ja lisää, kokeilla ja vertailla, laatia suunnitelmia ja tavoitella unelmia, sekä jakaa oppejani myös muille! Ja voida hyvin, fyysisesti ja psyykkisesti.

 

Terveyttä, kuntoa ja hyvää oloa!

Tämän oman tieni ja elettyjen vuosien kautta haluan tarjota hevosihmisille myös kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta hevosten maailman lisäksi ja tueksi, ilman kilpailullisia tavoitteita, testejä toki tehdään, mutta vain tunteaksemme itsemme ja kehomme paremmin.

Tavoitteena löytää itsestä se "vähän parempi, mutta itseni näköinen minä", tie terveellisempiin elämäntapoihin, tasapainoisempaan ja ehkä onnellisempaan (ja pidempään!) elämään - omien arkipäiväisten pienten valintojen myötä.

Ja siinä samalla oppia lisää hevosista ja ratsastuksesta, saada henkistä pääomaa ja energiaa, unohtamatta iloa ja onnistumisen kokemuksia! Yksinkertaisesti vaan nauttia mahtavien ja persoonallisten luontokappaleiden hyvästä seurasta ilman painetta tai tulostavoitetta, voiden hyvin ja eläen täysipainoisemmin. 🙂

Katso lisätietoa paketeista täältä: Valmennushinnasto